Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως και τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 06:00 (Παράταση ισχύος της μέτρων από την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 και ώρα 06:00 έως και την Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 06:00)
18/07/2022
Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ
21/07/2022

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι ένας από τους χειρότερους εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης, η οδός Κασσάνδρου, ασφαλτοστρώθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας προοπτική για την ανάπτυξη της εμπορικότητας του δρόμου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Ωστόσο θα πρέπει να γίνουν ακόμη αρκετές παρεμβάσεις, ούτως ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι να αποκατασταθούν τα πεζοδρόμια στην εν λόγω περιοχή και τους γύρω δρόμους και να γίνει μια μελέτη για δεντροφύτεψη, γεγονός που θα αλλάξει πλήρως την εικόνα μιας περιοχής του κέντρου της Θεσσαλονίκης, η οποία εδώ και χρόνια φαίνεται εγκαταλελειμμένη.